2463025352 6988371646 25ης Μαρτίου 41 - Πτολεμαΐδα akarapaklides@gmail.com
 
 
 
ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΚΛΙΔΗ
Σχολή Οδηγών | Πτολεμαΐδα
 
 

 
 

Καλωσορίσατε στη σχολή οδηγών ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΚΛΙΔΗ στην όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας! Βρισκόμαστε στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 41 και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησής σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.

 

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση κάθε αρχάριου μαθητή, προσφέροντας του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνει ασφαλής και επιτυχημένος οδηγός. Οι εκπαιδευτές μας, με την πολυετή πείρα που διαθέτουν, θα σας καθοδηγήσουν από τα πρώτα βήματα μέχρι την απόκτηση της άδειας οδήγησης σας. Θα εξηγήσουν και θα επιδείξουν τις σωστές τεχνικές οδήγησης, τους κανονισμούς και τις πρακτικές της οδικής ασφάλειας.

 

Εάν είστε επαγγελματίας οδηγός και επιθυμείτε να αποκτήσετε νέα δίπλωμα ή να επεκτείνετε τις ικανότητές σας σε νέες κατηγορίες οχημάτων, είμαστε εδώ για εσάς. Με την πείρα μας στην εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών, θα σας παρέχουμε την απαιτούμενη εξειδίκευση και γνώση για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να είστε επιτυχημένοι στον επαγγελματικό σας χώρο.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
Άδεια Οδήγησης Μοτοσυκλέτας
Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτου
Άδεια Οδήγησης Νταλίκας Φορτηγού
Άδεια Οδήγησης Λεωφορείου
Ανανέωση <br> Διπλώματος
Διπλώματα όλων των κατηγοριών

Διπλώματα όλων των κατηγοριών

Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος οδηγός σε κάθε κατηγορία οχήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Έκδοση Διπλωμάτων

Αρχική Έκδοση Διπλωμάτων

Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε δίπλωμα για την οδήγηση ενός μηχανακίου, ενός αυτοκινήτου, ενός φορτηγού ή ακόμα και ενός λεωφορείου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνετε επιτυχημένος οδηγός.

Προετοιμασία για κάθε περίσταση

Προετοιμασία για κάθε περίσταση

Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις οδηγικές σας δεξιότητες και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Ανανέωση Διπλώματος

Ανανέωση Διπλώματος

Είτε πρόκειται για μια ανανέωση λόγω λήξης, είτε λόγω απώλειας ή κλοπής, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ξανά την άδεια σας με ασφάλεια και άνεση.

Τηλ. Επικοινωνίας <br> 24630253521 - 6988371646