2463025352 6988371646 25ης Μαρτίου 41 - Πτολεμαΐδα akarapaklides@gmail.com
hero image
 
 
ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΚΛΙΔΗ
Σχολή Οδηγών | Πτολεμαΐδα
 
 

 
 

Καλωσορίσατε στη σχολή οδηγών ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΚΛΙΔΗ στην όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας! Βρισκόμαστε στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 41 και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησής σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.

 

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση κάθε αρχάριου μαθητή, προσφέροντας του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνει ασφαλής και επιτυχημένος οδηγός. Οι εκπαιδευτές μας, με την πολυετή πείρα που διαθέτουν, θα σας καθοδηγήσουν από τα πρώτα βήματα μέχρι την απόκτηση της άδειας οδήγησης σας. Θα εξηγήσουν και θα επιδείξουν τις σωστές τεχνικές οδήγησης, τους κανονισμούς και τις πρακτικές της οδικής ασφάλειας.

 

Εάν είστε επαγγελματίας οδηγός και επιθυμείτε να αποκτήσετε νέα δίπλωμα ή να επεκτείνετε τις ικανότητές σας σε νέες κατηγορίες οχημάτων, είμαστε εδώ για εσάς. Με την πείρα μας στην εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών, θα σας παρέχουμε την απαιτούμενη εξειδίκευση και γνώση για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να είστε επιτυχημένοι στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Επιλέγοντας τη σχολή οδηγών μας, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δίπλωμα οδήγησής σας με άνεση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η οδήγηση είναι μια σημαντική δεξιότητα και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να την αποκτήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την οδηγική επιτυχία!

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

akarapaklides@gmail.com
 
 

24630253521 | 6988371646
 
 

25ης Μαρτίου 41 - Πτολεμαΐδα